Protézis

Vă simțiți incomod sau neîncrezător din cauza zâmbetului dumneavoastră? Vă doriți să aveți dinții mai aliniați sau mai albi? Este aspectul gingiilor dumneavoastră necorespunzător (gingii roșii, umflate)? Aveți obturații vechi, vizibile, care nu mai arată așa cum vă doriți?

Dacă răspunsul dumneavoastră este DA la vreuna dintre întrebările de mai sus, atunci ar fi bine să luați în considerare un tratament estetic.

Cafeaua, ceaiul, fumul de țigară, băuturile acide, își pot lăsa amprenta pe smalțul dinților, care în timp, își pierd din strălucire.

Estetica dentară este o ramura a proteticii care este responsabilă de asigurarea frumuseții zâmbetului. Există o serie de produse și tehnici moderne care oferă posibilitatea intervențiilor medicale corecte și estetice.

Folosind o tehnologie nouă care nu necesită amprentă, ci doar o scanare cu un scanner intraoral, confortul si rapiditatea actului medical e asigurată.

Procedurile pe care le utilizăm pentru a reface zâmbetul pacienților noștri sunt diverse:

Coroanele dentare acoperă sau îmbracă dintele pentru a-l proteja, pentru a-l corecta ori alinia. Fiecare pacient beneficiază de tratament personalizat în funcție de necesități.

Incrustațiile sunt folosite de persoanele care au mai mulți pereți ai dintelui afectați. Cu ajutorul acestora se reconstruiesc coroanele dentare, iar în final, molarii și premolarii își recapătă aspectul și funcțiile estetice.

Fațetele dentare reprezintă un domeniu de specialitate. Fațetele constituie o modalitate elegantă de a îmbunătăți zâmbetul. Acestea au devenit unele dintre cele mai populare proceduri de estetică dentară.

Tratamentele de albire dentară sunt printre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, fiind considerate proceduri stomatologice sigure atunci când sunt efectuate corect și de către profesionaliști.

Mazilu Florentina